Tatlılar - Desserts

178 KADAYIF

Teigfäden mit Pistazien, Zuckersirup und Vanilleeis (kalt serviert)
Engelenhaar vogelnest met pistaches en suikersiroop en vanille-ijs (koud geserveerd)

177 KARIŞIK TATLI TABAĞI

Gemischter Baklava – Teller (3 Sorten) mit Vanilleeis (kalt serviert)
Gemengde baklava- bord (3 soorten) vanille-ijs (koud geserveerd)

176 BAKLAVA

Blätterteig mit Pistazien, Zuckersirup und Vanilleeis (kalt serviert)
Turks dessert van bladerdeeg met pistache vulling en vanille-ijs (koud geserveerd)

175 ÇöMÇE TATLISI

Hausgemachte Süßigkeit aus Grieß und Mozzarella mit Vanilleeis, Himbeersoße oder Honig (kalt serviert)
Huisgemaakte zoetigheid van griesmeel en mozarella met vanille-ijs, honing of frambozensaus (koud geserveerd)

174 KÜNEFE DONDURMALI

Fadennudeln mit Mozzarella, Zuckersirup und Vanilleeis (warm serviert)
Engelenhaar met mozzarella, pistaches en vanille-ijs (warm geserveerd)

173 KÜNEFE FISTIKLI CREMALI

Fadennudeln mit Mozzarella, Pistazien, Sahne und Zuckersirup (warm serviert)
Engelenhaar met mozzarella, pistaches, slagroom en suikersiroop (warm geserveerd)

172 KÜNEFE CREMALI

Fadennudeln mit Mozzarella, Zuckersirup und Sahne (warm serviert)
Engelenhaar met mozzarella, suikersiroop en slagroom (warm geserveerd)

171 KÜNEFE FISTIKLI

Fadennudeln mit Mozzarella, Pistazien und Zuckersirup (warm serviert)
Engelenhaar met mozzarella, pistaches en suikersiroop (warm geserveerd)

170 KÜNEFE SADE

Fadennudeln mit Mozzarella und Zuckersirup (warm serviert)
Engelenhaar met mozzarella en suikersiroop (warm geserveerd)