Tatlılar - Desserts

178 KADAYIF

Teigfäden mit Pistazien, Zuckersirup und Vanilleeis (kalt serviert)
Engelenhaar vogelnest met pistaches en suikersiroop en vanille-ijs (koud geserveerd)

177 KARIŞIK TATLI TABAĞI

Gemischter Baklava – Teller (3 Sorten) mit Vanilleeis (kalt serviert)
Gemengde baklava- bord (3 soorten) vanille-ijs (koud geserveerd)

176 BAKLAVA

Blätterteig mit Pistazien, Zuckersirup und Vanilleeis (kalt serviert)
Turks dessert van bladerdeeg met pistache vulling en vanille-ijs (koud geserveerd)

175 DONDURMALI HAVUC DILIM

Baklava gefüllt mit Vanilleeis und Pistazien
Filodeeg gevuld met pistaches en vanille-ijs

174 KÜNEFE DONDURMALI

Fadennudeln mit Mozzarella, Zuckersirup und Vanilleeis (warm serviert)
Engelenhaar met mozzarella, pistaches en vanille-ijs (warm geserveerd)

173 KÜNEFE FISTIKLI VE KAYMAKLI

Fadennudeln mit Mozzarella, Pistazien, Mascarpone und Zuckersirup (warm serviert)
Engelenhaar met mozzarella, pistaches, mascarpone en suikersiroop (warm geserveerd)

172 KÜNEFE KAYMAKLI

Fadennudeln mit Mozzarella, Zuckersirup und Mascarpone (warm serviert)
Engelenhaar met mozzarella, suikersiroop en mascarpone (warm geserveerd)

171 KÜNEFE FISTIKLI

Fadennudeln mit Mozzarella, Pistazien und Zuckersirup (warm serviert)
Engelenhaar met mozzarella, pistaches en suikersiroop (warm geserveerd)

170 KÜNEFE SADE

Fadennudeln mit Mozzarella und Zuckersirup (warm serviert)
Engelenhaar met mozzarella en suikersiroop (warm geserveerd)